+358 50 322 0066 rami@sci.fi

STAR OF SAIMAA

“Yli 22-metrinen luksusjahti Star Of Saimaa on oma juhlatila keskellä aavaa vesistöä.” Lisätietoja laivasta ja varusteista saat TÄÄLTÄ

Merja Laakkonen Laakkonen Yachting Oy:stä “Luksusluokan risteilijän tilojen esittely tavallisilla kuvilla tai videoilla ei ollut mahdollista. Onneksi löysimme 360 tavan esitellä risteilijää. Tämä on mielestämme paras mahdollinen tapa esitellä tilat.

Katso 360-esitys kokoruudulla

HYVÄRILÄN NUORISO- JA MATKAILUKESKUS

Nurmeksessa sijaitsevan keskuksen alue on laaja ja siihen kuuluu lukuisia eri rakennuksia, esimerkiksi hotelli, loma-asuntoja, asuntovaunualue, huoltorakennuksia, areena ja rantasauna. Hyvärilän Toimitusjohtaja Jason Koukku:

“Olemme jo pitkään miettineet ratkaisua siihen, miten saamme esiteltyä aluettamme ja tilojamme. Tämä 360-panoraama-ratkaisu on todella toimiva ja näiden esitysten kautta on helppo esitellä tiloja ja palveluita joita tarjoamme.”

GOOGLE STREET VIEW TRUSTED PHOTOGRAPHER

Tilatessasi kauttani 360°-panoraamaesityksiä, voin Googlen sertifioimana valokuvaajana lisätä kuvat samalla Googlen Street-, MyBusiness-, Maps- ja Earth-palveluihin. Näin panoraamat näkyvät myös Googlen hakutuloksissa. Vuosittain Googlelle lisäämiäni panoraamoja katsotaan yli 12 miljoonaa kertaa, mikä näkyy suoraan asiakkaideni myyntitilastoissa.

YLE:n uutis-studio

Yleisradion uusittu uutisstudio. Tämä esimerkki toimii hyvin sellaisten tilojen esittelyyn, jonne ei yleensä ole mahdollista päästä. Paikka kiinnostaa ihmisiä ja sitä halutaan esitellä, mutta sitä ei ole mahdollista pitää avoimena yleisölle.

Voice of Finland

360-panoraamakuvia voi ladata esimerkiksi 360cities.net sivustolle, josta niitä voi liittää omille verkkosivuille. Kyseinen sivusto on maailman laajin ja suosituin panoraamoja esittelevä palvelu. 360cities.net:n voidaan ladata sekä 360-panoraamoja, että 360-panoraamavideoita.

MAKSUTON 360-PANORAAMAINFO