+358 50 322 0066 rami@sci.fi

kuva 1

Olen jo pitkään työstänyt iBook-materiaalia Applen kauppaan ladattavaksi iPadille. Nyt kirja on vihdoin julkaisu ja ladattavissa täältä:

Itunes iBook

Kirja esittelee tällähetkellä ainoastaan 360 panoraama juttujani ja toimii lähinnä www.360panorama.fi sivuston mainoksena. Kirja on ladattavissa ilmaiseksi ja toimii jo nyt monille asiakkailleni hyvänä esittelymateriaalina, kun he myyvät omia palveluitaan omille asiakkailleen. Jatkossa tulen lisäämään kirjaan paljon töitäni ja tämä ensimmäinen versio on vielä muutenkin vaiheessa. Lähinnä nyt aluksi oli tarkoitus testata miten kirjan saa Applen sensuurista läpi ja miten koko julkaisujärjestelmä toimii. Hyvin toimii, ja nyt aletaan sitten oikeasti tuonkin asian tiimoilta töihin.

Tulen tarjoamaan palveluna tuollaisien kirjojen tekemistä myös yhteistyökumppaneilleni. Tällaiset toimivat hyvin yrityksien esittelymateriaaleina, tapahtumien esittelyissä yms yms. Tällaiselle tyylille julkaista lähestulkoon mitä vain, löytyy niin paljon käyttökohteita, että en niitä nyt rupea listaamaan tähän erikseen. Omassa kirjassani on nyt keskitytty 360 panoraamoihin, mutta stilli-kuvat, videot, 3D-mallit ja havainneesitykset ovat myös mahdollisia lisätä.

Keväällä kirjoitamme eKirjan jo aikaisemmin julkaisemastamme kirjasta Kenneth Lehtinen & Rami Saarikorpi Näyttävä panoraamakuvaus. Kirja toisin kuin paperinen versio siitä, tulee sisältämään paljon interaktiivisia 360 panoraamoja ja eKirjan avulla on muutenkin helpompi näyttää videoiden ja muiden juttujen avulla mitä tarkoitetaan ja mitä likijan pitäisi millaisessakin tilanteessa tehdä. Eli tuo aikaisemmin kirjoittamamme kirja on 100% opetusmaretiaali kaikenlaisten panoraamojen tekemiselle.

Myöhemmin olisi tarkoitus kirjoittaa/saattaa loppuun myös vastaavanlainen Englanninkielinen versio aiheesta 360 panoraamakuvaus.

Maailman johtava 360 panoraamakuvaukseen erikoistunut yritys KOLOR julkaisi blogillaan artikkelin tekemästäni kirjasta. Lisää täällä: http://www.kolor.com/blog-en/

MAKSUTON 360-PANORAAMAINFO