+358 50 322 0066 rami@sci.fi

Blogikirjoitukseni tulee sisältämään kaikkea valokuvaamiseen liittyvää.

Halaus

Aiheina enimmäkseen on 360 panorama-, tolppa-, gigapan-, timelapse ja ilmakuvaus, joista viimeinen on Jani Holopaisen harrastus ja jota hän kovasti vie ja kehittää eteenpäin. 360 panoraamavalokuvauksen ohella otan tavallisia valokuvia. En ole erikoistunut mihinkään tiettyyn aiheeseen, vaan kuvaan kaikkea mahdollista. Tässä linkki kuviini. Keräilen tuohon kansioon kaikkea kuvaamaani vuosien varrelta.

Tässä muutamia linkkejä ja selityksiä niiden takana oleviin juttuihin:

360 panorama.fi sivut sisältävät jonkin verran ottamiani kuvia ja tarkempia selityksiä ja linkkejä erilaisiin kuvaamistapoihin.

Tolppakuvaus.fi sisältää kaksikin erilaista projektia, joista toinen on tolppakuvaus ja toinen NodalNinja. Tolppakuvaus on nimensä mukaisesti valokuvien ja 360 panoraamojen kuvaamista tarkoitukseen tehdyillä mastoilla, tarkemmin aiheesta sivuilla. NodalNinja on 360 panoraama- ja tavalliseen panoraamakuvaukseen tarkoitettu panorointipäitä ja -välineitä valmistava firma, myös tästä tarkemmin sivuilla.

VirtualFinland.fi Virtual Finland on palvelu jossa esitellään Suomen eri kaupunkeja virtuaalisesti panoramaesitysten avulla. Kaupunkikohtaisesti esittelemme mm.paikallisia yrityksiä ja nähtävyyksiä, sekä muuten mielenkiintoisia kohteita, henkilöitä, tapahtumia ja paljon muuta.
Palvelua toteutetaan yhteistyössä parhaiden 360 panoraamavalokuvaajien kanssa. Tarkemmin sivuilla.

MAKSUTON 360-PANORAAMAINFO