+358 50 322 0066 rami@sci.fi

Fingraf

 

Tässä blogia 2013 FinnGraf-messuista, joille minut pyydettiin mukaan puhumaan seminaareihin kolmena päivänä. Paikalla on myös kaksi muuta puhujaa, Dr Joe Webb ja Olli Paloheimo. Lisää infoa seminaareista TÄÄLTÄ.

Mikä on FinnGraf?

Kahden vuoden välein Suomen graafisen alan ammattilaiset suuntaavat matkansa kohti Jyväskylää ja perinteisiä FinnGraf-messuja. Kaksi vuotta sitten jopa 8000 vierailijaa tuli messuille näkemään tuttujen ohella uutta teknologiaa, kuuntelemaan seminaareja, aistimaan alan uusia tuulia ja tietenkin tekemään kauppaa. FinnGraf on AGI:n Pohjoismaissa järjestämistä messuista suurin, sekä kävijä- että neliömäärältään. Messuilta voit löytää uutuudet niin digitaalisen painamisen, suurkuvatulostuksen, pakkausten kuin 3D-printtisovellustenkin muodossa. Lähde: http://finngraf.fi/

Seminaareissa esiinnyn “360 panoraamat – nopeasti kehittyvä ja yhä suositumpi tekniikka”-otsikon alla.

Vaikka otsikko mainostaa vain 360 panoraamaa, tulen puheenvuorossani käsittelemään myös Gigapan-, sekä monia muita erikoisvalokuvaustekniikoita, joiden avulla voidaan korostaa ja parantaa perinteisen still-kuvan tuomaa hyötyä eri medioissa. Käyn myös läpi kuvaustekniikoita ja erilaisia julkaisualustoja ja tapoja käyttää kuvauslaitteistoja eri tilanteissa. Esitelmät ovat kestoltaan max 45min, joten itse esitelmäajan puitteissa ei kovin tyhjentävästi ehditä käymään kaikkea läpi. Seminaarit tulevatkin olemaan läpileikkaus monista eri kokonaisuuksista ja näin tilaisuudet ovat katsojille varsin mukaansatempaavia ja mielenkiintoisia esityksiä. Esitykseni jälkeen vastaan kysymyksiin ja jaan yhteystietoja, joten myöhemminkin minuun voi ottaa yhteyttä sähköpostilla.

MAKSUTON 360-PANORAAMAINFO