+358 50 322 0066 rami@sci.fi

jevelo_man_banner

Pääsin tutustumaan Isoveljeni Kristian Saarikorven Jevelo Jewelryn tiloihin Fiskarssissa ja samalla tutustuin mielenkiintoiseen Jevelo apsiin.
Jevelo on älypuhelimilla (iOs ja Android) sekä verkossa toimiva palvelu jonka avulla kuka tahansa pystyy suunnittelemaan ja ostamaan, itselleen tai lahjaksi, uniikin ja merkityksellisen korun. Konsepti on täysin uniikki maailmanlaajuisesti, eikä suoranaisia samalla konseptilla toimivia kilpailijoita ole.
Korun takana on aina tunne ja jokin aito syy tai merkitys miksi koru annetaan tai halutaan ylipäätään hankkia. Jevelon avulla koruun saadaan aidosti liitettyä tuo syvempi merkitys, joka tekee korusta erityisen ja rakkaan. Miksi siis tyytyä johonkin valmiiseen kompromissiin johon tuo viesti lähinnä päälle liimataan.
Kristian Saarikorpi:
Ehkä Jeveloa ja sen merkityksellisyyttä koruja haluaville ihmisille kuvaa parhaiten seuraava esimerkki yhdestä tekemistämme asiakas töistä… “eräänä aamuna kiinnitimme erityistä huomiota yhteen asiakkaan tekemään tilaukseen. Tutkimme korua usean ihmisen voimin ja yritimme päästää selvyyteen korun esittämästä aiheesta. Vaikka miten pyörittelimme korua käsissämme ja yritimme arvuutella sen esittämää aihetta emme siinä onnistuneet. Epäilimme jopa että työkalumme oli jotenkin seonnut ja saanut aikaan jotakin ihan kummallista. Asia jäi meitä vaivaamaan ja päätimme kysyä korun tilanneelta henkilöltä mistä tuossa designissa oli kyse. Osoittautui että hän oli ottanut kuvan ultraäänifilmistä ja oli näin halunnut ikuistaa koruun hänen vielä syntymättömän lapsensa! Korun sisältö ja tarkoitus on siis kantajalleen kultaakin arvokkaampaa mutta sivulliselle katsojalle se ei kerro välttämättä yhtään mitään” 

Tällä hetkellä Jevelo tarjoaa kaulakoruja, korvakoruja ja charm-rannekkoruja, joissa charmit ovat irroitettavia keräilykoruja. Materiaaleina hopea ja teräs.

Yritys on alkutaipaleellaan (varsinainen myynti käynnistyi tammikuussa 2016), mutta tästä huolimatta olemme myyneet jo n. 24 eri maahan ja yksin USA:n ja UK:n osuus myynnistämme on n. 50% luokkaa. Tähtäimemme on vahvasti kansainvälisessä bisneksessä, kuitenkaan kotimaata unohtamatta.

Tuotantokykymme on huippuluokkaa, tarkoittaen sitä että tilaukset lähtevät asiakkailleen viimeistään 24h sisällä tilauksesta, huolimatta siitä että kyse on täysin räätälöidyistä custom tuotteista.

Androidiin ohjelman voit ladata TÄMÄN linkin takaa.  iPhoneen ja iPadiin sovelluksen voi ladata TÄSTÄ.  Jos kuitenkin haluat suunnitella korun tietokoneella, niin sekin onnistuu täällä: https://jevelo.io/create/

Itse tilasin Vaimolleni tuolta kautta korun ja homma toimi hyvin ja ilman ongelmia.

Jos innostut tilaamaan koruja, niin tässä käyttöösi “ambassador 0001” koodi, jonka avulla saat tilauksistasi 5% alennuksen.

0001

Appstore googleplay

MAKSUTON 360-PANORAAMAINFO