+358 50 322 0066 rami@sci.fi

Kirjoitimme kirjan panoraamavalokuvauksesta: Näyttävä panoraamakuvaus, Kenneth Lehtinen ja Rami Saarikorpi. Kirjaa voi tilata ennakkoon TÄÄLTÄ. Kirja on minulle ensimmäinen ja Kennethille jo neljäs tai viides, ihan verma en ole, kun häneltä on tullut kirjoja niin tiuhaan 🙂 Hänen kirjojaan saa myös tilattua tuon yllä olevan linkin kautta. Olen lukenut osan niistä ja uskallan kyllä suositella!

Tammikuussa ilmestyvä Näyttävä panoraamakuvaus – kirja on erittäin kattava läpileikkaus kaikenlaisilla välineillä tehtävistä panoraamoista. Kirjassa esitellään erilaisia ohjelmia, tapoja ja laiteita tehdä panoraamoja. Kirja sopii sekä ammattilaisille, että amatööreille. Amatööreille ja alottaville panoraamavalokuvaajille kirjassa on kattavat ohjeet panoraamojen tekoon, tavallisiin muutaman kuvan, sekä useasta sadasta kuvasta.

Ammattilaisille kirja tarjoaa uudenlaisia tapoja toteuttaa 360 panoraamoja. Kirjassa on myös monia uusia niksejä ja ohjeita haastavien kuvauskohteiden kuvaamiseen. Sekä monia tapoja yhdistää kuvat ja ohjeita kuvien parantamiseen, korjaamiseen sekä julkaisemiseen erilaisille käyttöjärjestelmille sekä laitteille.

 

Näyttävä panoraamakuvaus

MAKSUTON 360-PANORAAMAINFO