+358 50 322 0066 rami@sci.fi

Neste Oil Rally 2013-2Neste Oil Ralli starttasi taas 31.7. Ko. rallitapahtuma on moottoriurheilufanien ja kuvaajien ehdoton huipputapaus joka vuosi. Kolme vuotta sitten kuvasin Neste Oilia Jyväskylän Ralliradiolle ja samalla tutustuin Suomen parhaampaan rallivalokuvaajaan, Bruno Keiseriin. Bruno kiinnostui heti 360 panoraamoista joita silloin tein (tässä Neste Oil muutaman vuoden takaa). Jo silloin 2011 sovimme, että jossakin vaiheessa pidetään muutaman päivän opinnot aiheesta ja saadaan Bruunolle osaaminen 360 panoraamoihin. Vihdoin 2013 Itä-Rallissa saimme aikaiseksi opetus-session ja täältä löytyy matsku Itä-Rallista.

Ennenkö Brunon ja minun kurssi 360 maailmaan oli ohi, sain idean jota lähdimme toteuttamaan ja nyt olemme todella lähellä ko. idean julkaisua. Tästä lisää tietoja piakkoin.

Saimme myös kunnian tutustua WRC ja Red Bull maailman päälliköihin ja he ovat niin kiinnostuneita meidän tuottamista 360 panoraamoista ja kuvista, että julkaisivat linkit heidän Facebook sivuillaan täällä. Sivustolla on melkein miljoona tykkääjää, joten 360 esityksemme tämän vuoden rallista on varsin hyvin esillä maailmalla. TÄÄLLÄ 2013 materiaali, ja sinne tulee kokoajan lisää kuvia.

Työnjako meillä Neste Oilin suhteen menee siten, että Bruno kuvaa rallipätkät ja minä varikko ja muut tapahtumat. Valitettavasti minun oli lopetettava homma kesken lauantaina ja ajettava Kuopioon. Mutta Bruno jatkaa kuvaamista ja julkaisen kuvat sitä mukaan kun saamme valmista tavaraa ulos.

MAKSUTON 360-PANORAAMAINFO