+358 50 322 0066 rami@sci.fi

Metalliyhtye Stam1nan uusi pitkäsoitto Elokuutio on saatu valmiiksi ja se ilmestyy 18. maaliskuuta. Toisena biisinä oleva Kuudet raamit päätettiin kuvata 360° panoraamavideoksi.

360panorama

360panorama

 

Kävin Kouvolassa tammikuun lopussa tekemässä panoraamavideon ja samalla napattiin 360°-panoraamakuva. Kuvan toteutuksen tein Nikon D800 rungolla jossa oli keulalla Nikkorin 10.5mm linssi. 360°-videon kuvasin kuudella GoPron Hero 4 kameralla jotka olivat Freedom 360-telineessä kiinni (kuva alla). Itselläni on käytössä GoPro Hero 3 Black-kamerat, mutta tähän tuotantoon haluttiin hiukan laadukkaammat neloset joista saadaan isompaa kuvaformaattia ulos.

Täysin ongelmatonta ei kuvaaminen ollut. Kaiken kaikkiaan kuvasimme kaksi päivää ja aluksi kaikki toimi todella hyvin, kunnes kamerat alkoivat lämmetä. Loppukuvauksissa melkein jokaisessa otossa tuli jonkinlainen muistikorttivirhe ja aina eri kameralla. Emme kuvauksien aikana saaneet vikaa selville, eikä se täysin ole selvinnyt vieläkään. Pääasia että videot on nyt kuvattu ja valmiina.

GoPro Rig

Täysin ehjää/saumatonta en saanut videosta millään, koska Hyrde pyöri suhteellisen lähellä kameroita, mutta sitäkin hienompi kokonaisuudesta tuli. Käykää katsomassa alla olevista linkeistä materiaalit.

Videota olivat toteuttamassa: Medialouhos, 360panorama.fi, Stamina ja Sakara records.

360° panoraamakuvan saat auki TÄSTÄ.

Video löytyy TÄSTÄ

360panorama.fi

 

MAKSUTON 360-PANORAAMAINFO