+358 50 322 0066 rami@sci.fi

Suuri panoraamakuva-arvonta sisältää 5 kappaletta 360° panoraamakuvia. Voittaja saa valita otetaanko panoraamat ilmasta vai maan tasalta. Kuitenkin siten, että max 2 panoraamaa on toteutettu ilmakuvauskalustolla ja loput maassa toimivalla kalustolla. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla. Arvontaan voi osallistua  1.3-31.3.2017. Toki aikaisemminkin voi jo osallistua, mutta juttu on vain ennakkoon julkaistu. Panoraama-kuvauksen ajankohta sovitaan voittajan kanssa erikseen. Voittaja julkaistaan Huhtikuun aikana tässä artikkelissa.

Mikäli kuvattava kohde on Suomen rajojen ulkopuolella, sitoutuu voittaja maksamaan kuvaajan matka- ja majoituskustannukset. Matkakustannuksia syntyy myös jos voittaja haluaa, että kuvaukset suoritetaan eri ajankohtina tai eri paikoissa.

Voittaja saa täydet oikeudet panoraamoihin. Panoraamat julkaistaan Google street view, Business- ja Earth- palveluissa. Voittaja saa myös valmiin materiaalin julkaistavaksi omilla sivuillaan ja sosiaalisessa mediassa.

Tässä yksi esimerkki toteutuksesta, joka on upotettu verkkosivuille.

Osallistu arvontaan täyttämällä tämä yhteystietolomake

Lisää minut 360panorama.fi sähköpostilistalle

MAKSUTON 360-PANORAAMAINFO