+358 50 322 0066 rami@sci.fi

Olen Rami Saarikorpi, 360-panoraamamedian tuottaja. Toimistoni sijaitsee Itä-Suomessa. Täältä käsin käyn kuvaamassa, opettamassa ja luennoimassa ympäri Suomea ja Eurooppaa. Pääasiallisesti teen yrityksille 360-esittelykokonaisuuksia.

Tällä hetkellä kuvaan 360-panoraamoja Nikon D800-rungolla ja kalansilmälinssillä. Panoraama-kuvauspäänä minulla on Nodalninjan R1. Ilmasta kuvaan panoraamat Mavic pro-kopterilla ja 360-panoraamavideot ilmasta ja maasta kuvaan Ricoh-, Samsung-, tai Insta 360 One-kameralla. 3D-360 materiaalia kuvaan Insta Pro 2– ja Matterport-laitteilla.

360-kuvausta olen tehnyt ja opiskellut vuodesta 1996 lähtien, aihetta olen opettanut 2008 vuodesta saakka.

Olen mukana monissa erilaisissa AR ja VR projekteissa. Valokuvaaja Kenneth Lehtisen kanssa kirjoittimme kirjan “Näyttävä panoraamakuvaus”. Olin mukana kehittämässä valokuvaajille valokuvausmastoa Exel Oyj:n ja PKAMK:n muovipuolen insinööriopiskelijoiden kanssa. Kuviani on valittu lukuisia kertoja maailman parhaiden 360-panoraamakuvien joukkoon, ja julkaistu monissa maailmanlaajuisissa medioissa ja verkkojulkaisuissa.

Olen kuvannut kansainvälisille organisaatioille yritys- ja tapahtumakuvauksia. World Rally Championship-organisaatiolle ja RedBull:lle olen kuvannut MM-rallia Ranskassa, Englannissa ja Suomessa. Valotaiteilija Kari Kolan Valoparta-yritykselle olen kuvannut monissa eri maissa massiivisia valoinstallaatioita. Valoparran projekteissa olen ollut mukana myös rakentamassa kokonaisuuksia sekä tehnyt valaisu-mallinnuksia. McDonald’s:lle olen kuvannut Suomessa ja Britteinsaarilla vuodesta 2010 lähtien. Välillä kuvaukset ovat vieneet minut Portugalin +35-asteesta Saanatunturin -35-asteeseen.

Kuulun Googlen Street View-kuvaajatiimiin. Googlen palveluihin lataamiani panoraamoja käydään katsomassa yli 12 miljoonaa kertaa vuodessa.

Tässä lyhyesti tarinaa siitä mitä tähän mennessä olen ehtinyt tekemään. Monet edellä mainitusta projekteista ovat edelleen aktiivisia ja uusia kuvauskohteita ja ideoita syntyy koko ajan. Jos mieleesi tulee kysymyksiä, ota yhteyttä ja kerron mielelläni lisää.

JUTTUA MEDIASSA:

MAKSUTON 360-PANORAAMAINFO